A látás helyreállítása egyszerűen

Az emberek többsége vakon bízik modern orvostudományban.

Az emberek többsége vakon bízik modern orvostudomány vívmányaiban, és még csak eszünkbe se jut az ötlet, hogy esetleg vannak természetes és hatékonyabb módszerek a szemünk – látásunk helyreállításához. Beleértve jómagam is ha a szememről van szó. Eltört a szemüvegem és újat kellett csináltatnom. Ekkor döbbentett meg az új diagnózis glaukómám van. A glaukóma tünetei és kísérő betegségeim sem voltak. 22 éve gyógyszer mentesen élek.

A fényörvény oldalon bukkantam rá e videóra amit úgy gondoltam Neked is közzé teszem. Ebben az előadásban megismerhetünk egyszerű szemgyakorlatokat melyek segítségével bárki függetlenül az élet korától leteheti szemüvegét, javíthatja, helyreállíthatja, tovább fejlesztheti látását, valamint felismerhetjük azt is, hogy kinek és miért nem kifizető hogy ezek az információk elérhetőek legyenek az emberiség számára. Kérlek szakíts időt magadnak, hogy megnézd.

Szem helyreállítása egyszerű tornával. 1.41 perc részletes.  Jó magam is most gyakorlóm.

További információk orosz nyelven itt: http://верни-себе-зрение.рф
Ezen az oldalon lehet megtalálni a propoliszt, vetom, stb.
http://mednatur.com.ua/o_produkcii.php

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .