A prosztata problémák

Tudtad, hogy a minden második 40 éven felüli férfinak prosztata problémái és potencia zavarai vannak!

Miért ne tartozhatnál az irigyelt az első csoportba?

Minden második 40 éves férfi veszélyben van

 

Vajon mi a legjobb megoldás a prosztata problémáidra,

vagy hagyod   a dolgokat tovább menni a maguk útján,

reménykedve benne, hogy talán magától is megoldódik,

vagy a sarkadra állsz, és teljes változtatásba fogsz?

 

 

 

Választhatsz, a kocsid fontosabb, mint a prosztatád egészsége?

Autód fontosabb, mint a prosztatád egészsége?

Sajnos az a megfigyelésem, hogy az emberek többsége – főleg a férfiak csak, akkor fordul orvoshoz, amikor már nagy fájdalomtól szenvednek, és a férfiasságuk forog kockán (merevedési problémái vannak). Sok esetben megelőzhető lenne.

De mi is azok az okok, amik prosztata problémákhoz és potencia zavarokhoz vezethetnek? 

Mindezek hátterében fizikális és nem fizikális okok is szerepet kapnak, sőt gyakran ezek kapcsolatban is vannak egymással.

Fizikális okok:  között említhetem a krónikus betegségek  és a hormonális változások, a szív-érrendszer,

Stressz következménye

a kismedence  az alkohol, drogok,  néhány gyógyszerek fogyasztás is.

Nem fizikai okok pl: pszichés problémák, ennek is  a leggyakoribb a stressz,                                            a  szorongás, a fáradtság,  a kimerültség, súlyosabb formája a depresszió.

De sokszor a negatív érzések, a partner iránt érzett negatív érzések, netán a partner által közvetett negatív érzések – pl. durvaság, érdektelenség, elutasítás – szintén okozhatnak merevedési zavart.

Mindezek kölcsönhatásai beindíthatnak egy súlyosabb elváltozásokat, prosztatagyulladást, prosztata megnagyobbodást, sőt merevedési problémák     lépnek fel, és későbbiekben impotenciát eredményez.

Tehát ne reménykedj benne, hogy talán magától is megoldódik, állj a sarkadra, fogj bele a teljes változtatásba. Először lépésről lépésre fokozatosan, és Ne add fel!

Teljesítő képesség csökkenése

Hogyan maradhatsz férfi, hosszú távon 50 felett is?

Fedezd fel a  Boldogság természet varázsszerét, mert az „Erő” benned van!

Hogyan tudod ezt egyszerű és természetes módon megoldani, hogy a minél később, vagy egyáltalán ne is jelentkezzen? – Hiszen ezt Te hoztad létre, az életviteleddel.

Téged is bosszant, hogy üres köröket kell futnod, mert nem találsz megnyugtató és kíméletes megoldást prosztata problémáidra? A megelőzés tudod a legfontosabb, mert még ez nem jár fájdalommal.

Olyan külső segítségre van szükséged, mint pl. a táplálék kiegészítők, amivel egyszerűen tudsz mellékhatások nélkül, ami gyógynövény alapú, természetes készítmények, és amivel meg tudod oldani a férfi szervezeted főbb problémáit.

Ezekkel a tulajdonságokkal rendelkezőkre, 12 évvel ezelőtt találtam rá, itt Magyarországon, amit még a mai napig is kapható. A Vision cég – Biológiailag aktív (a szervezetbe jutva életre kelnek a gyógynövények) étrend-kiegészítők között- a készítmények férfiak számára találtam meg azokat, gyógynövényeket, ami legideálisabb és leghatékonyabb válogatásban és összetételben van összeállítva. Bátran ki is mondhatom, elfelejtheted az Urológusodat.

Miben segítenek a Vision vitamin készítmények, a férfiaknak?

Visszaadja a fizikai erőt, segít normalizálni a prosztata működését, leküzdeni a nemi szervek gyulladásos folyamatait, növeli a potenciát és a szervezet ellenálló képességét, erősíti a fizikai aktivitást, lelki egyensúlyt biztosít.

Négy készítmény együttes hatása – négyirányú támogatást ad a férfi szervezetnek. A szív-érrendszer, a stressz, a hormonháztartás és a fizikai aktivitás.   

Többet szeretnél tudni a Vision vitamin készítményekről, férfiaknak?

Kattints ide még több infóért!

Most megtaláltad a prosztata problémák természetes megoldását! – Ez az, amit kerestél?

Szeretnéd, ha végre megoldódna a prosztata problémád? VAGY Szeretnéd végre fogyasztani azt a termékeket, ami tényleg segít Neked? De nem vagy biztos abban, hogy tényleg segíthet-e neked is a Vision vitamin készítmények, férfiaknak?

Minden érdeklődőnek és vásárlónak, a Vision táplálék-kiegészítők mellé díjmentes, személyre szóló tanácsadást adok. Írj v. Hívj az elérhetőségeimen.

Tutti módszer a Férfiasság erősítésére természetes módon. 

Többet szeretnél tudni a Vision vitamin készítményekről, férfiaknak?

Kattints ide még több infóért!

www.fittmellekes.com

Megoldás a prosztata problémákra!