Kivezetni a szervezetből

a káros anyagokat.

Szervezetünk – önszabályozó rendszer. Minden ártalmas vagy szükségtelen anyagot eltávolít magából. De a rossz életmód és a környezet káros hatásai „tönkreteszik” a szűrőket, és a káros anyagok elkezdik pusztítani legnagyobb értékünket, az egészségünket.

A szennyezett levegő és a víz, a vegyi anyagokkal kezelt termékek – mindez ahhoz vezethet, hogy szervezetünkben, mint egy szeméttelepen, a szó szoros értelmében felgyülemlenek a mérgező anyagok. Ezt tovább fokozhatják olyan rossz szokások, mint a dohányzás és az alkoholfogyasztás.

  Az Egészségügyi Minisztérium ismételt figyelmeztetései ellenére az  összejövetelek és az ünnepek csak ritkán zajlanak erős italozástól mentesen. Van, aki úgy gondolja, hogy a jó minőségű italok önmagukban, kis mennyiségben fogyasztva nem okoznak kárt a szervezetben. Ám sajnos sem a mennyiséget, sőt a minőséget sem mindig sikerül ellenőrzés alatt tartani. A statisztikák szerint az Oroszországban értékesített alkohol termékek 40%-a – hamisítvány. Ez nem csak az olcsó, hanem a drága italokra is vonatkozik.

Rengeteg tréfa és anekdota alapjául szolgál a másnaposság, pedig rendkívül veszélyes a szervezet számára. Mi az oka annak, hogy a „jó hangulat és vidámság” átváltozik „elviselhetetlenül rosszá”? Először is, az alkohol irritálja a gyomor nyálkahártyáját és megzavarja a működését. Másodszor, hozzájárul a sejtek kiszáradásához, aminek eredményeképpen az alkohol bomlástermékei hosszú ideig keringenek a szervezetben, fejfájást és számos egyéb kellemetlen tünetet okozva: gyengeséget, erős szívdobogást, kézremegést és gyomorbántalmakat. Az alkohol ártalmas az idegrendszerre, valódi sokkhatást mérve rá.

A fent említett alkohol okozta intoxikáció (másnaposság) tüneteinél még súlyosabb – az kábítószer-megvonásához hasonló absztinens tünet együttes. A rossz egészségi állapot mellett a szindróma álmosságot, étvágytalanságot, a rendes alváshiányát, depressziót, a szív hibás működését, sőt még hallucinációt is okozhat.

A másnaposságot a népi orvoslás eszközeivel „átvészelni” vagy a gyógyításával próbálkozni rendkívül veszélyes. A szervezet súlyos mérgezéséről van szó és következményeinek megszüntetéséhez komoly védelemre van szükség.

Az új D i Guard nano étrend-kiegészítő alapvető funkciója – a sugárzás hatásai elleni védelmen kívül – segít legyőzni a másnaposságot, kivonni a káros anyagokat a szervezetből, védi a májat és az epehólyagot. Az étrend-kiegészítő fő összetevője – az opuntia ficus indica (fügekaktusz) kivonata, amely semlegesíti a másnaposság három fő tünetét – a hányingert, szájszárazságot és étvágytalanságot. A fügekaktuszban található anyagok segítenek a stressz leküzdésében, és serkentik a szervezet regeneráló folyamatait. A fügekaktusz ezen kívül csökkenti a bőr reggeli puffadtságát – mivel segít a szervezetnek visszaszállítani a folyadékot a szövetekből a nyirok- és vérerekbe.

A D i Guard nano segít semlegesíteni a környezeti tényezők kedvezőtlen hatásait és semlegesíteni az alkohol fogyasztásának következményeit.

A D i Guard nano – hatékony és naprakész segítség a szervezetnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .