Melyek a Célszerveink?

MIÉRT KELL VÉDENI CÉLSZERVEINKET?

Célszerveknek nevezzük azokat a szerveket vagy szöveteket, amelyekre bizonyos anyagok  vagy káros tényezők legjobban hatnak: a stressz, a nikotin, az alkohol, a szennyezett környezet és az indokolatlan gyógyszer fogyasztás. Ezen tényezők „célzott támadásakor” a legsebezhetőbb, a legvédtelenebb és a legtörékenyebb szerveknek pontosan a szervezet életfontosságú központjai bizonyulnak:

szív, máj, vese, tüdő, idegrendszer.

– Manapság a megbetegedések 90%-át a stressz okozza.

– A depresszió a munkaképesség elvesztéséhez vezető megbetegedések listájának második helyén áll, ez a legelterjedtebb megbetegedés a nők körében.

– A dohányzás eredményeként évente több mint öt millió ember veszti életét, az onkológiai megbetegedések miatti elhalálozások 30%-ának hátterében a dohányzás áll. A passzív dohányzás nem jelent kisebb veszélyt – egy zárt térben eltöltött 8 óra dohányzó emberek mellett, felér napi 5 szál elszívott cigarettával.

– A fastfood rendszeres fogyasztása elzsírosodáshoz, az immunrendszer működési

zavaraihoz, gyomorhuruthoz, gyomor- és nyombélfekélyhez, hasnyálmirigy gyulladáshoz és onkológiai megbetegedésekhez vezet. Azonban a „megszokott” ételeket sem mondhatjuk teljesen egészségesnek. Egy év alatt egy felnőtt ember szervezetébe átlagosan három kilogramm káros vegyi anyag kerül be az elfogyasztott élelmiszerekkel.

– Az alváshiány is káros hatással van a célszervekre. Kedvez a plakkok kialakulásának a szívartériákban, melyek leszakadása agyvérzéshez vezethet. Emellett az alváshiány hatással van az idegrendszerre, rontja a közérzetet, csökkenti a munkaképességet és végső soron depresszióhoz vezet. Minden álmatlan éjszaka egyenlő értékű egy súlyos alkoholmérgezéssel.

– A stressz, a helytelen táplálkozás és a káros szokások odafigyeléssel kezelhető tényezők, de a környezet káros hatásaival szemben tehetetlenek vagyunk. A tiszta levegőt, a friss szelet, a vegyi anyagoktól mentes folyó- és tó vízet, a egy szermentes mezőket és kerteket – lehetetlen megvenni. A WHO adatai szerint, az újonnan kialakult veszélyes tényezők 90%-a pontosan a környezet faktoraival kapcsolódik össze.

   Évente közel 2 millió ember korai halálát  váltja ki a    globális levegőszennyezettség.

      A WHO (Egészségügyi Világszervezet) felhívja a figyelmet arra, hogy a világon az elhalálozások

75%-át a környezet és az egészségtelen életmód váltja ki – a stressz, a  káros szokások és a kedvezőtlen környezet. Ezen káros tényezők  minden évben, minden hónapban és minden nap pusztító csapásokat mérnek az emberek egészségére.

Napi szinten tesszük kockára a saját egészségünket, a célszerveket pedig újabb és újabb támadások érik. Naponta mennyi időt töltünk a természetben élvezve a tiszta levegőt? Milyen gyakran lélegezzük be a városi szmogot? Gondolkozzon el, hogy a mai ebédje mennyire volt egészséges és vitaminokban gazdag? Mennyi időt szán alvásra és milyen mélyen alszik?

A célszerveinknek állandó, hatékony és gyors védelemre van szükségük. Ezt olyan termékkel érhetjük el, amely esernyőként működik, azaz mindig kéznél van és az aggasztó felhők megjelenésekor azonnali védelmet nyújt.

HOGYAN VÉDJÜK CÉLSZERVEINKET GYÓGYSZEREK HASZNÁLATA NÉLKÜL?

Hova is tűnt belőlünk a lendület?

Megnyugtatlak már van megoldás  több is, mint gondolnád!

Energia Pár Perc Alatt !

Fedezzed fel rejtett energiát – D4X Smart Food!

ELSŐSORBAN KINEK VAN SZÜKSÉGE A  D4X My UnitDose TERMÉKRE?

A D4X My UnitDose terméket “bestsellernek” nevezik, hiszen minden korkategóriában közkedvelt. Az antidótum termék, ami időszerű és biztos védelmet nyújt, mindenki számára szükséges kortól, foglalkozástól és életmódtól függetlenül.

A  D4X My UnitDose különösen ajánlott:

A városban lakóknak, akik napi szinten lélegzik be a szmogot, a füstöt és a kipufogógázt;

A tanulók számára a tanév idején;

A főiskolai, egyetemi hallgatók számára a szellemi túlterheltség idején;

Azoknak az embereknek,akiknek gyenge az immunrendszere;

A fastfood kedvelőinek és az egészséges táplálkozást kerülő emberek számára;

A dohányzóknak és az alkoholfogyasztóknak;

A káros energiaitalok hódolóinak;

A gyógyszer készítményeket fogyasztóknak.

 

Amennyiben Te egy ökológiailag tiszta szigeten élsz, nem ismered a stresszt és az idegeskedés fogalmát,

kizárólag természetes termékeket fogyasztasz, akkor is feltétlenül próbálja ki a D4X My UnitDose terméket,

hiszen nagyon kellemes íze van és jól harmonizál a különböző italokkal és ételekkel, főleg a természetesen

savanyú tejtermékekkel. Győződj meg saját magad arról, hogy a hasznos lehet finom is! Természetesen, a fogyasztása előtt konzultáljon a Vision szakértőjével!

 

Bővebben olvashatsz az alábbi linkre kattintva. D4x a Jövő Tápláléka

[contact-form 2 „Felíratkozom a Fitt lesz hírlevére”]