Az élethez való jog nélkül

A radioaktív sugárzás meddőséggel fenyeget

Gyermekük, ahogy nő, egyre gyakrabban beszél kistestvérről? Sőt még Önök sem bánnák, ha ismét „fiatal szülők” lehetnének? Vagy talán már készek arra, hogy unokáikra vigyázzanak?    Sajnos, itt az

élet

Élethez való jog nélkül.

ideje, hogy elgondolkodjunk arról, hogy megvalósíthatók-e ezek a vágyak. A japán atomerőmű legutóbbi katasztrófája megváltoztatta a Föld demográfiai képét.

  Az élet virágzása


Amikor a csernobili nukleáris baleset megtörtént, még elképzelni  sem lehetett, milyen következményekkel fog járni az emberiség számára. Több százezer ember „kapott” nagy dózisú sugárzást. Ám életben maradtak. Szinte alig betegeskedtek. Ugyanakkor ezekben a családokban többé nem születtek gyermekek. Az emberek folytatták a munkájukat, továbbra is gondoskodtak szeretteikről, és nem értették, mi akadályozza meg azt, hogy utódaik szülessenek.
A tudósok azonban megértették: a meddőség a sugárterhelés közvetlen következménye. Az éves dózist elég évi két-három alkalommal túllépni- és a legszomorúbb következményekre számíthatunk.
A csernobili katasztrófa után az érintett területen a sugárzás szintje szó szerint mindent határértéket megdöntött. És ez a helyzet sok éven át fennállt.

Déjà vu …
Most, amikor mindez megismétlődött Japánban, a sugárzás por és gáz formájában messze, az ország határain túlra is eljutott. Kénytelenek vagyunk belélegezni a radioaktív oxigént, elfogyasztani a szennyezett gyümölcsöt és zöldséget, meginni a sugárzó ivóvizet.
Hogyan kerülhetünk ki ebből a helyzetből? Valóban demográfiai katasztrófa előtt állunk?

Mint a mesében
A megoldásra szinte véletlenül leltek rá. Nyugat-Szibéria távoli területein végzett expedícióik során a kutatók úgy találták, hogy a népesség növekedése ott jóval magasabb, mint az oroszországi átlagértékek és ez a növekedés az utóbbi húsz-huszonöt évben nem változott. Mint kiderült, ez a táplálkozással hozható kapcsolatba. A tudósok megállapították, hogy ezekben a régiókban az étrend magas fehérjetartalmú tápanyagokra épül.

Megjegyzés botanikusoknak   A segítség úton van
Miért olyan előnyös szervezetünk számára a növényi – és mindenekelőtt az állati fehérje? Valójában, az embernek nem annyira a fehérjére, hanem a fehérjéket felépítő aminosavakra van szüksége. Miért? Az aminosavak összetevői között található a nitrogén, ami az élő anyag kulcsfontosságú alapeleme.
A szobanövények rajongói tudják, hogy a nitrogén műtrágyák használata a tompa fényű, sárgás színű leveleket lédús, sötétzöld levelekké varázsolja. Ennek oka a klorofill felhalmozódása, ami összetételében nitrogén atomokat tartalmaz.
A klorofill támogatja az emberi szervezet immunrendszerének működését, serkenti a vérképződést, megakadályozza a DNS-molekulák sérülését, ami többek között a nemzőképesség elveszítését okozza.
Így a fehérjében gazdag étrend segít megelőzni a kedvezőtlen környezeti feltételek okozta visszafordíthatatlan változásokat a szervezetben.

A segítség már itt van
Honnan vegyünk ennyi klorofillt, nitrogént, fehérjét és aminosavat? A modern életritmus mellett lehetetlen teljes értékűen és helyesen táplálkozni.
Segítségünkre siet a modern tudomány, ami, mint tudjuk, soha nem áll meg a fejlődésben. A tudósok azonosítottak egy különleges növényfajt, ami rendkívül gazdag az elengedhetetlenül szükséges fehérjében és klorofillban. Ez – egy apró alga, a Chlorella.
A chlorella és a fügekaktusz a Vision kifejezetten a sugárterhelés káros hatásai elleni küzdelemre alkotott új terméke – a D i Guard nano – alkotóelemei.
A D i Guard nano alkalmazásával Ön segíthet szervezetének leküzdeni a környezet negatív hatásait, erősítheti immunrendszerét és képessé válhat arra, hogy ellenálljon több fenyegető betegségnek, többek között – a meddőségnek is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .