Melyek a Célszerveink?

MIÉRT KELL VÉDENI CÉLSZERVEINKET?

Célszerveknek nevezzük azokat a szerveket vagy szöveteket, amelyekre bizonyos anyagok  vagy káros tényezők legjobban hatnak: a stressz, a nikotin, az alkohol, a szennyezett környezet és az indokolatlan gyógyszer fogyasztás. Ezen tényezők „célzott támadásakor” a legsebezhetőbb, a legvédtelenebb és a legtörékenyebb szerveknek pontosan a szervezet életfontosságú központjai bizonyulnak:

szív, máj, vese, tüdő, idegrendszer.

– Manapság a megbetegedések 90%-át a stressz okozza.

– A depresszió a munkaképesség elvesztéséhez vezető megbetegedések listájának második helyén áll, ez a legelterjedtebb megbetegedés a nők körében.

– A dohányzás eredményeként évente több mint öt millió ember veszti életét, az onkológiai megbetegedések miatti elhalálozások 30%-ának hátterében a dohányzás áll. A passzív dohányzás nem jelent kisebb veszélyt – egy zárt térben eltöltött 8 óra dohányzó emberek mellett, felér napi 5 szál elszívott cigarettával.

– A fastfood rendszeres fogyasztása elzsírosodáshoz, az immunrendszer működési

zavaraihoz, gyomorhuruthoz, gyomor- és nyombélfekélyhez, hasnyálmirigy gyulladáshoz és onkológiai megbetegedésekhez vezet. Azonban a „megszokott” ételeket sem mondhatjuk teljesen egészségesnek. Egy év alatt egy felnőtt ember szervezetébe átlagosan három kilogramm káros vegyi anyag kerül be az elfogyasztott élelmiszerekkel.

– Az alváshiány is káros hatással van a célszervekre. Kedvez a plakkok kialakulásának a szívartériákban, melyek leszakadása agyvérzéshez vezethet. Emellett az alváshiány hatással van az idegrendszerre, rontja a közérzetet, csökkenti a munkaképességet és végső soron depresszióhoz vezet. Minden álmatlan éjszaka egyenlő értékű egy súlyos alkoholmérgezéssel.

– A stressz, a helytelen táplálkozás és a káros szokások odafigyeléssel kezelhető tényezők, de a környezet káros hatásaival szemben tehetetlenek vagyunk. A tiszta levegőt, a friss szelet, a vegyi anyagoktól mentes folyó- és tó vízet, a egy szermentes mezőket és kerteket – lehetetlen megvenni. A WHO adatai szerint, az újonnan kialakult veszélyes tényezők 90%-a pontosan a környezet faktoraival kapcsolódik össze.

   Évente közel 2 millió ember korai halálát  váltja ki a    globális levegőszennyezettség.

      A WHO (Egészségügyi Világszervezet) felhívja a figyelmet arra, hogy a világon az elhalálozások

75%-át a környezet és az egészségtelen életmód váltja ki – a stressz, a  káros szokások és a kedvezőtlen környezet. Ezen káros tényezők  minden évben, minden hónapban és minden nap pusztító csapásokat mérnek az emberek egészségére.

Napi szinten tesszük kockára a saját egészségünket, a célszerveket pedig újabb és újabb támadások érik. Naponta mennyi időt töltünk a természetben élvezve a tiszta levegőt? Milyen gyakran lélegezzük be a városi szmogot? Gondolkozzon el, hogy a mai ebédje mennyire volt egészséges és vitaminokban gazdag? Mennyi időt szán alvásra és milyen mélyen alszik?

A célszerveinknek állandó, hatékony és gyors védelemre van szükségük. Ezt olyan termékkel érhetjük el, amely esernyőként működik, azaz mindig kéznél van és az aggasztó felhők megjelenésekor azonnali védelmet nyújt.

HOGYAN VÉDJÜK CÉLSZERVEINKET GYÓGYSZEREK HASZNÁLATA NÉLKÜL?

Hova is tűnt belőlünk a lendület?

Megnyugtatlak már van megoldás  több is, mint gondolnád!

Energia Pár Perc Alatt !

Fedezzed fel rejtett energiát – D4X Smart Food!

ELSŐSORBAN KINEK VAN SZÜKSÉGE A  D4X My UnitDose TERMÉKRE?

A D4X My UnitDose terméket “bestsellernek” nevezik, hiszen minden korkategóriában közkedvelt. Az antidótum termék, ami időszerű és biztos védelmet nyújt, mindenki számára szükséges kortól, foglalkozástól és életmódtól függetlenül.

A  D4X My UnitDose különösen ajánlott:

A városban lakóknak, akik napi szinten lélegzik be a szmogot, a füstöt és a kipufogógázt;

A tanulók számára a tanév idején;

A főiskolai, egyetemi hallgatók számára a szellemi túlterheltség idején;

Azoknak az embereknek,akiknek gyenge az immunrendszere;

A fastfood kedvelőinek és az egészséges táplálkozást kerülő emberek számára;

A dohányzóknak és az alkoholfogyasztóknak;

A káros energiaitalok hódolóinak;

A gyógyszer készítményeket fogyasztóknak.

 

Amennyiben Te egy ökológiailag tiszta szigeten élsz, nem ismered a stresszt és az idegeskedés fogalmát,

kizárólag természetes termékeket fogyasztasz, akkor is feltétlenül próbálja ki a D4X My UnitDose terméket,

hiszen nagyon kellemes íze van és jól harmonizál a különböző italokkal és ételekkel, főleg a természetesen

savanyú tejtermékekkel. Győződj meg saját magad arról, hogy a hasznos lehet finom is! Természetesen, a fogyasztása előtt konzultáljon a Vision szakértőjével!

 

Bővebben olvashatsz az alábbi linkre kattintva. D4x a Jövő Tápláléka

[contact-form 2 „Felíratkozom a Fitt lesz hírlevére”]


Miért károsak az energiaitalok?

Miért károsak a szintetikus energia készítmények a szervezet számára?

Kardiovaszkuláris betegségek fokozott kockázata, az idegrendszer összeomlása, meggyengült immunrendszer,

sziv betegségek fokozott kockázata

Mi a fitotonik iFly?

alkoholizmus … Mindezért a napjainkban rendkívül elterjedt népszerű energiaitaloknak mondhatunk „köszönetet”. A világszerte elfogyasztott energiaital mennyiség 3 milliárd liter évente!

A szintetikus energiakészítmények fő fogyasztói – a fiatalok. Koruk miatt a fiatalok még nem gondolnak az egészségükre. Nem értik, hogy a 25 órából álló napért folytatott harc során a legértékesebb eszközt pazarolják, az egészséget, és teszik mindezt az energia italok kapzsi és álnok kereskedői hasznára.

De a sokkal érettebb korosztály is egyre gyakrabban fordul energia „doppinghoz”, így próbálják meg kezelni feszült életritmusukat. A végtelen, kimerítő munka, az állandó otthoni gondok, a városi élet eszeveszett üteme – a modern ember megszokott társai nap mint nap. Az örök időhiány krónikus fáradtsághoz vezet, és az életet szinte munkatáborrá változtatja. Ahogy mondják: „épp hogy felkelt – már fáradt”.

Mindez szó szerint arra kényszerít bennünket, hogy az energiaitalokhoz forduljunk. Ám a segítségük messze nem feltétel nélküli: a mesterséges, hirtelen frissességért fizetett ár – az idegrendszer ellenállásának problémái. Szó szerint hitelt veszünk fel a saját egészségünkre, eléggé ’rabló’ kamatra, és őszintén szólva, nem is szándékozunk megadni ezt a tartozást.

Az energiaitalok rendszeres fogyasztásának – eredménye:

Miért károsak a szintetikus energiaitalok?

Miért károsak a szintetikus energiaitalok?

 1. A szervezet forrásainak kimerítése.

   A legtöbb energiakészítmény legfontosabb tonizáló összetevője – a  szintetikus koffein, a teobromin és teofillin, a koffeinhez hasonló hatású. Annak érdekében, hogy a serkentők gyorsan felszívódjanak a vérben, az italokhoz szén-dioxidot adnak, – így biztosítják a „szénsavas italok” kellemes hatását, a sokkal kevésbé kellemes következménnyel – a gyomor nyálkahártyájának megsemmisülésével együtt.

   A szintetikus stimulánsok gyorsan és erőteljesen növelik az adrenalin termelődését a vérben, amitől a szív gyorsabban ver, és a vér gyorsabban áramlik. Ennek köszönhetően átmenetileg növelik a vér áramlását az agyban, és már érezzük is az annyira vágyott hatást. De az ilyen „hitelbe kapott” élénkség helyébe hamar a fáradtság lép, ami fizikai és idegi kimerültséghez, álmatlansághoz és apátiához vezet.

2. Csapás a „célszervekre”

A szintetikus energiaitalok meggondolatlan fogyasztása elsősorban a szív- és érrendszerre mér csapást, ami a mesterségesen kapott energiára tachycardiával (szapora szívveréssel) és a vérnyomás ingadozásával válaszolhat. Az energiaitalok a szívre – de ugyanígy a májra és a többi „célszervre” – a legveszélyesebbek, ez különösen igaz a szénsavas és az alkoholt tartalmazó energiaitalokra, mivel a szén-dioxid növeli hatásukat.

Szörnyű, hogy a többség nem tartja az ilyen italokat alkoholnak. Ez egy valódi, a fogyasztóknak – különösen a fiataloknak – állított „csapda”! Az alkohol ízének elrejtését szolgáló adalékanyagokat tartalmazó alko-energetikumokat, mint élénkítő „szénsavas üdítőt” isszák. Az eredmény -egészségügyi problémák, a személyiség szétesése, alkoholfüggőség.

Az energiaitalok károsak a gyomorra nézve is: mint bármilyen szénsavas ital, fokozzák a gyomorsav termelődését és az elsavasodást, ezzel hátrányosan befolyásolják a tápcsatorna állapotát és működését. Mindez gyorsan gyomorhuruthoz, fekélyhez sőt olyan szörnyű dolgok, mint a gyomor „ön-emésztése” kialakulásához vezethetnek. Az italok – aromáknak, aromatizálásoknak és színezékeknek köszönhetően – kellemes íze, illata és színe súlyos csapást mér a májra, a létfontosságú szervekre, amelyek az egész szervezet szűrőjeként működnek.

„Kokain a bankban” – egy szleng kifejezés az alkoenergia-készítményekre az amerikai fiatalok körében. Az alkohol-dopping segít gyorsan elérni a lerészegedést, miközben az ember vidámnak, józannak és aktívnak érzi magát. A kutatók véleménye szerint, egy gyógyuló alkoholistát megzavarni tonizáló szintetikus energiakészítménnyel ugyanaz, mintha az autóban egyszerre nyomnánk a gázt és a féket! Az alkoholtartalmú energiaitalt fogyasztók kétszer nagyobb kockázatnak vannak kitéve azon a téren, hogy balesetet szenvednek el,vagy szexuális erőszak áldozatává válnak.

3. Hozzászokás

A mesterséges „élénkség a bankból” egyfajta jellegzetes addiktivitással jár- sokan szó szerint „ráállnak” ezekre az italokra, helyettesítve vele a teát, a kávét, a szénsavas italokat és a gyümölcsleveket. Miközben bizonyítást nyert: a szintetikus energiaitalok fogyasztása a szellemi kapacitás csökkenéséhez és az immunrendszer gyengüléséhez, valamint álmatlansághoz, folyamatos szorongáshoz, gyomor-bélrendszeri rendellenességekhez vezetnek, eközben többszörösen megemelik a szívbetegségek és a csontritkulás kialakulásának kockázatát.

szintetikus enegiaitalok eredményei

Hozzászokás

Vajon ártalmatlan annyira népszerű energiaitalok? Van már, egy egészséges alternatíva, amivel feltöltheted a tested energiaforrásait? A következő írásomba feltárom a témát.

Mi D4X Smart Food? Fedezzed fel rejtett energiát és bemutatom az új egyedülálló kategóriájú termék – az energia alapú természetes, egészséges alternatívát a szintetikus energiaitalokkal szemben.

Energia Pár Perc Alatt, most már  itt van számodra is. Olvasd a következő bejegyzést.

Fedezzd fel

Energia Pár Perc Alatt

 

 

 


Energia Pár Perc Alatt

Fedezzed fel rejtett energiát – D4X Smart Food!

Amikor már úgy érzed, elfogytak energiatartalékaid. Drasztikusan csökkenhet a szervezet teljesítménye, halmozottan pusztulnak sejtjeink, és regenerálódásuk is jelentősen lelassulhat. Fáradékonyság, koncentrálási zavar, ingerültség, levertség, ez mind, mind – az energia hiány jelei lehetnek, ami a háttérben komoly szervi elváltozásokat is okozhat.

Hova tűnt belőlünk a lendület?

Megnyugtatlak, fáradékonyságodnak nem mindig a lustasága az oka!  Időnként úgy tűnik, rohanó életünk energiaigénye meghaladja tartalékainkat. Problémát okoz számunkra összeszedni maradék erőnket, és megfelelni az elvárásoknak. Ez még akkor is nehézséget okoz, ha kiegyensúlyozott, egészséges életvitelt folytatunk – nem is beszélve arról, amikor a stressz, a szellemi és a fizikai terhek, a civilizációs ártalmak kihatnak egészségi állapotunkra, immunrendszerünkre.

Megnyugtatlak van megoldás  több is, mint gondolnád!

Az egyik a D4x smart food, ( jövő tápláléka) ami létfontosságú ” célszerveinkre” hatnak pillanatok alatt.

MELYEK A CÉLSZERVEK ÉS MIÉRT KELL ŐKET VÉDENI?

A szív – tüdő – máj – vese – idegrendszer, – Szerinted Őket védeni kell?

Nézd meg a videót, a jövő már itt van!

KATTINTS IDE!

 

 

 [contact-form 1 „Kapcsolat űrlap 2”]