Gyógyszerek nélkül

HOGYAN VÉDJÜK CÉLSZERVEINKET GYÓGYSZEREK HASZNÁLATA NÉLKÜL?

 

A „gyógyszer” szó jelentése különböző  időkben különböző szereket takart. Hippokratesz i.e. a IV században így fogalmazott:

„Ételed legyen a gyógyszered”.

Ez valóban így van, pontosan a növények és annak gyökerei, termései, levelei segítettek megőrizni az őseink egészségét  és erejét.

Ezután jött a Középkor a barbár orvosi kísérletekkel, amikor minden megbetegedést műtéttel gyógyítottak, érzéstelenítőként  a fakalapáccsal fejre mért ütést alkalmazták, vagy dohány beöntést használtak.

Az orvostudomány folyamatosan fejlődött, újabb, emberségesebb szereket kínálva – labdacs, folyékony gyógyszerkeverékek és porok, amelyek sajnos melléhatásokkal rendelkeznek. Minél hatásosabb volt egy szer, annál hosszabb volt a mellékhatásainak a listája. Statisztikai kimutatások szerint a korházi ápolásra szorulók 5%-a a gyógyszeres szövődmények miatt.

A manapság megjelent biológiailag aktív étrend-kiegészítők igazi újdonságként szerepelnek a különböző megbetegedések megelőzésében.

A biológiailag aktív étrend-kiegészítők az egészséges életmód fontos attribútumát jelentik és a Wellness világba vezető kaput. Fontos megjegyezni, hogy a biológiailag aktív étrend- kiegészítők egyedisége abban rejlik, hogy a teljes értékű hatásuk a hosszú távú fogyasztásukban rejlik.

Ideális esetben, a szervezet vitamin és ásványi anyag bevitelének állandónak kell lennie. Ilyen módon a biológiailag aktív étrend-kiegészítőket – mint egyik téglát felhasználva a másik után – az egészségünk várának tervszerű építésének kell tekinteni.

Az emberi szervezet gyakran nem csak „hosszú”, hanem operatív „azonnali” védelemre is szorulhat. Az egészségre leselkedő veszélyek gyakran váratlanul lépnek fel és pontszerűen károsítják a célszerveinket. Természetesen az egészséges biológiailag aktív étrend-kiegészítők folyamatos fogyasztása által megerősített szervezet könnyebben fogja viselni az e fajta csapásokat. Azonban a hatékonyabb védelem érdekében, a biológiailag aktív étrend-kiegészítők fogyasztása mellett az ehhez hasonló veszélyek feltartóztatására  „mobilisabb” szerek használata is szükséges.

Az orvostudomány, mint bármely más tudomány,spirálisan fejlődik. A XX. Századi  fejlődés új fordulata a Clever Food termék  – az intelligens élelmiszer feltalálása volt. Nem gyógyszer és nem is biológiailag aktív  étrend-kiegészítő, hanem – élelmiszer. De nem csupán egy egyszerű élelmiszer. A Clever Food nem csak fizikai hatással rendelkezik, hanem jelzőlámpáként hat az agyra, amely azonnal irányító jelzéseket küld, ezzel szabályozva az egész szervezet működését.

D4X My UnitDose  – az első innovációs antidótum  termék a Vision Clever Food termékcsaládjában.

D4X My UnitDose  – gyorsan és hatékonyan védi a célszerveket. Elősegíti a vérkeringés  normalizálását, a vér koleszterin szintjének  csökkentését, energiát ad a szervezetnek, lassítja az öregedési folyamatokat, javítja a sejt-légzést, kedvezően hat az agy,  a szív, a máj, a vese, a tüdő, a gyomor, a  bélrendszer, a timusz és a hasnyálmirigy működésére.

D4X My UnitDose  – nem helyettesíti a biológiailag aktív étrend-kiegészítők hatását és az egészséges táplálkozást. A Vision új terméke egy szükséges kiegészítője mindannak, amit a Cég felajánl a Wellness híveinek.

Emellett, mivel a D4X My UnitDose  egy élelmiszer – kizárólag természetes összetevőkből áll. A mindennapi étkezés esetén, olyan gyakran fogyaszthatjuk, amilyen gyakran szükségét érezzük.

 MINEK KÖSZÖNHETŐ A D4X My UnitDose HATÁSA?

A D4X My UnitDose  intelligens élelmiszer – a természetes összetevők és a legújabb szabadalmazott gyártási technológiák egyedi ötvözete.

Intelligens Táplálék

Összetétel:

Elsősorban ki szeretnénk emelni, hogy a D4X My UnitDose összetevői a világ ökológiailag legtisztább régióiból származnak.

A termék minősége teljes mértékben megfelel a nemzetközi ISO, GMP és Ecocert szabványainak. A termék összetétele – méz, borostyánkősav és egy „VIP-koktél”, amely három értékes növényi összetevőt tartalmaz:

csipkebogyó, hibiszkusz és galagonya.

Ez a különleges természetes „csokor” csodálatos tulajdonságokkal rendelkezik.

A formula és a technológiák

A D4X My UnitDose rendkívüli hatása a szervezetre nem csak a termék összetételén alapszik, hanem az egyedi formuláján is. Ha párhuzamot akarunk vonni, megjegyezhetjük, hogy csak meghatározott arányban vett salétromból, szénből         és kénből kapunk lőport. Így működnek a természetes összetevők is, amelyek csak meghatározott kombinációban válnak

D4X My UnitDose  erős antidótummá, emellett megőrzik és megsokszorosítják minden összetevő „robbantó” erejét.

A D4X My UnitDose még egy sajátossága – a gyártás során használt egyedi nanotechnológia  Elsősorban, felbontás nélküli  szelektív kivonás, amely által egyedi módon a növényi nyersanyagból, káros adalékoktól mentesen, „célzottan” nyerik ki az értékes elemeket. Hiszen az ideális körülmények között termesztett növények is tartalmaznak káros anyagokat „feltételesen elfogadott mértékben”, amelyektől csak molekuláris  szinten lehet megszabadulni.

Egy másik Vision know-how – a molekuláris homogenizálás. Általában az egyszerű homogenizálást  az élelmiszeriparban széles körben alkalmazzák. Segítségével az élelmiszereknek egy fajta homogén struktúráját érik el (például gyerek püré vagy tej).

Az iyen fajta étel finomabb, tárolási ideje hosszabb és a szervezet jobban tudja hasznosítani. A molekuláris szintű homogenizálás pedig sokszorosára erősíti ezen tulajdonságokat, és lehetőséget ad az élelmiszer molekuláinak „beprogramozására”.

A homogenizálásnak köszönhetően a D4X My UnitDose részecskék hatásosan tudnak bejutni a szervezet nehezen megközelíthető részeibe, és „jelzést” adnak a célszervek védelmére a környezet kedvezőtlen hatásaival és a káros életmóddal szemben.

Továbbá a molekuláris homogenizálás megőrzi a termék egyedi tulajdonságait különböző tartósítószerek és drága csomagolás felhasználása nélkül, ami elérhetővé teszi a terméket a fogyasztók számára.

Molekuláris homogenizálás

(homogenes (görög) – homogén) – egy olyan folyamat, melynek során molekuláris szinten egy egyedi, homogén struktúrájú összetételt kapunk. 1 nanométer = 1 milliárdnyi része a méternek.(azaz méter 10-9 ).

ELSŐSORBAN KINEK VAN SZÜKSÉGE A  D4X My UnitDose TERMÉKRE?

A D4X My UnitDose terméket “bestsellernek” nevezik, hiszen minden korkategóriában közkedvelt. Az antidótum termék, ami időszerű és biztos védelmet nyújt, mindenki számára szükséges kortól, foglalkozástól és életmódtól függetlenül.

Győződj meg saját magad arról, hogy a hasznos lehet finom is! Természetesen, a fogyasztása előtt konzultáljon a Vision szakértőjével!

Természetesen bővebben olvashatsz az alábbi linkre kattintva.

http://fittmegoldasok.com/d4x-jovo-taplaleka